Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, kızgın tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, müsait fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kadeh yangın kapıları ekseri modern büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğu kez 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve hariçya doğru açılmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Konstrüksiyonlır? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha nüktedan gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı bağırsakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların amelî düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak sınırlı gereksinimlerı ve regülatör standartları Yangın Kapısı tekabül etmek üzere tasarlanmıştır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında tek cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page